Požigi smetnjakov

Foto: Žurnal24 (Foto: Brigita L.)
Slovenski gasilci pogosto posredujejo tudi zaradi vandalov na delu. Slednji so bili danes ponoči na delu v Ljubljani.
Oglej si celoten članek

Skoraj ne mine konec tedna, da ne bi prejeli več vesti o požganih smetnjakih v slovenskih mestih. Vprašanje, komu so ti smetnjaki na poti, pogosto ostane brez odgovora, saj jih je težko izslediti.

Tudi škoda ni kdo ve kako velika, čeprav je v teh kriznih časih še tako nizek strošek odvečen strošek. Pa še nekaj je, in sicer nevarnost, da se takšni podtaknjeni požari lahko razširijo tudi na okolico.

Fotografije posledic vandalskega požiga nam je poslala naša bralka Petra Božič, ki sporoča, da je tokrat do požiga prišlo na Cesti v Mestni log v Ljubljani. Vandali so zažgali modri smetnjak, ki je bil namenjene odlaganju papirja in kartona.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.