Poziv k odstopu

Foto: Žurnal24 Peter Sušnik (SDS) je edini od svetnikov glasno podvomil v javno-zasebno partner
Predssednik odbora za urbanizem MO Ljubljana Janez Koželj je zrel za odstop, je prepričan Peter Sušnik, mestni svetnik SDS.
Oglej si celoten članek
“Predlagam profesorju Janezu Koželju, da na prvi jesenski seji izvolimo novega predsednika odbora za urbanizem, ki bo užival vsaj toliko podpore pri županu, da tisto, kar bo odbor sklenil, župan lahko upošteva in mestni svet vzame resno,” je pozval mestni svetnik SDS Peter Sušnik.

Predsednika odbora za urejanje prostora in urbanizem pri Mestnem svetu Mestne občine Ljubljana podžupana Janeza Koželja je pozval k odstopu s te funkcije. Pojasnjuje, da pri članih odbora, ki jih je sam izbral, nima več podpore. “Naj odstopi ali zamenja člane,” je poudaril Sušnik. Menda tudi sam Koželj pravi, da je brez moči. Sušnik se sprašuje o smiselnosti Loželjevega dela v odboru, če stališča, ki jih zavzame, nimajo nobene možnosti vpliva na odločitve, ki so naposled sprejete. Dodaja, da župan ni sposoben sprejemati kompromisov in da vselej, ko pride do konfliktov, obvelja argument večine v mestnem svetu.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.