Poznate roparja?

Foto: PU Ljubljana
Foto: PU Ljubljana
Trije neznanci oropali zlatarno v Polju. Policija storilce še išče.
Oglej si celoten članek

Šestega januarja okoli 11.25 so neznanci oropali zlatarno v Polju v Ljubljani. "V prodajalno so vstopile tri neznane osebe. Eden izmed njih je v prodajalko uperil orožje, druga dva pa sta med odtujevala nakit," je zapisala policija. Po ropu so prodajalno zapustili in odšli v smer Zaloga. Lastnika so oškodovali za nekaj deset tisoč evrov.

Policija roparje še išče, zato naproša vse, ki bi karkoli vedeli o storilicih (o smeri njihovega bega, morebitnem vozilu...), da to sporočijo na intervencijsko številko policije 113, anonimni telefon 080 1200 ali pa podajo informacijo na najbližji policijski postaji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:48 18. Januar 2013.

    Saj ima ime: STANDARD

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.