Poznate tega kolesarja?

Foto: PU Kranj
Foto: PU Kranj
V ponedeljek je kolesar trčil v pešca in mu zlomil roko. Ker je s kraja nesreče odpeljal ne da bi mu pomagal, policija poziva očividce, da jim sporočijo, če imajo kakršnekoli informacije.
Oglej si celoten članek

V ponedeljek so bili kranjski policisti obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila okrog 10. ure na Koroški ulici 2 (pri stari pošti) v Kranju in v kateri se je huje poškodoval pešec.

Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je neznani kolesar trčil v 64-letnega pešca, ki je padel po tleh in si zlomil roko. Zaradi trčenja je padel tudi kolesar, vendar se je slednji pobral in s kolesom odpeljal v smeri Ljubljanske ceste. Poškodovanemu ni pomagal, o nesreči tudi ni obvestil pristojnih organov (policije, reševalcev).

 

Policija zato poziva morebitne priče ali osebe, ki karkoli vedo o nesreči, da pokličejo na 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 11:00 16. Junij 2012.

    Točno tako kako je to rjav klobuk,pa policajem pomagat ni dober ,te zaslišujejo kot da si kriv

  • mia
    18:27 14. Junij 2012.

    žurnal naj napiše ali je slika simbolična ali je uspelo novinarju slikati in ne posredovati posnetka policiji.

  • 08:01 14. Junij 2012.

    in tole na sliki naj bi bil rjav klobuk??

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.