Pozor, če se odpravljate na cesto: Primorska avtocesta je zaprta

Foto: Žurnal24 Kolone na avtocesti Ptuj Foto: Žurnal24 Kolone na avtocesti Ptuj Foto: Žurnal24 Kolone na avtocesti Ptuj
Primorska avtocesta je zaprta med Črnim Kalom in Srminom zaradi daljše kolone tovornih vozil, ki se ustavljajo v predoru Dekani. Za pot proti Hrvaški na prometnoinformacijskem centru voznikom priporočajo izvoz Črni Kal ter mejni prehod Sočerga.
Oglej si celoten članek

Tudi obalni hitri cesti med Srminom in Bertoki ter na regionalni cesti Bertoki - Luka Koper je zastoj tovornih vozil. Na hitri cesti je prevozen le prehitevalni pas.

Zaradi zastojev pred Luko Koper je za tovorna vozila proti Sloveniji zaprt mejni prehod Starod.

Pri Kozini v smeri Kopra zaradi povečanega števila tovornih vozil proti Luki Koper izločajo tovorna vozila nad 7,5 tone.

Vse do začetka maja se pričakuje povečan promet zaradi prihajajočih počitnic in praznikov.

Foto: Žurnal24 Kolone na avtocesti Ptuj

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:13 28. April 2023.

    In tako bo do septembra in še dlje verjetno.A se sploh še splača vinjeto kupit .Še najbolje preživeti čas doma …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.