Pozor, goreče vozilo na hitri cesti

Foto: Promet.si
Foto: Promet.si
Vipavska hitra cesta je zaradi gorečega tovornjaka zaprta.
Oglej si celoten članek

Vipavska hitra cesta je zaradi gorečega tovornjaka v predoru Podnanos zaprta med razcepom Nanos in priključkom Vipava v obe smeri, sporoča prometnoinformacijski center.

Na hitri cesti namreč gori tovornjak v predoru Podnanos. Del ceste je zaprt v obe smeri, in sicer med razcepom Nanos in priključkom Vipava proti Vrtojbi, Italiji. Obvoz za osebna vozila je možen po regionalni cesti med Razdrtim in Vipavo.

Promet je zaradi okvare vozila prav tako oviran na primorski avtocesti na izvozu Kastelec iz smeri Kopra, in dolenjski avtocesti na pospeševalnem pasu na uvozu Trebnje zahod proti Ljubljani.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.