Pozor, Hofer s polic umika ta sladoled, ker vsebuje etilen oksid

Podjetje Hofer je iz prodaje odpoklicalo bio sadni kefir vrste jagoda, breskev in banana ter sladoled Quartissimo vrste Royal proizvajalcev Kele & Kele in Ljubljanske mlekarne, saj obstaja možnost, da je v izdelkih prisoten etilen oksid.
Oglej si celoten članek

Številka izdelka bio sadni kefir (500 gramov) je 55732. Odpoklicane so bile vrsta breskev in jagoda, z roki uporabnosti 24. in 26. julij 2021 ter 1., 3. in 7. avgust 2021 ter vrsta banana z roki uporabnosti 1., 3. in 7. avgust 2021.

Številka izdelka sladoled Quartissimo (1,8 litra) je 32632. Odpoklicana je bila vrsta Royal (pistacija, gozdni sadeži, jogurt, malaga) z roki uporabnosti 15. in 16. marec 2023 ter 20. april 2023. Lot oznake odpoklicanih izdelkov so 1276304001, 1276309001 in 1278718001.

Izdelka sta bila v redni prodaji v vseh trgovinah Hofer v Sloveniji, vendar so serije z omenjenimi podatki
izločili iz prodaje. Kupci lahko izdelek vrnejo v katerokoli trgovino Hofer, kjer jim bodo kupnino povrnili tudi brez predložitve računa.

Več informacij je na voljo od ponedeljka do sobote med 8. in 20. uro (razen praznikov) na telefonski številki 01/8346600 in na e-naslovu info@hofer.si, so še sporočili iz podjetja Hofer.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 23:01 21. Julij 2021.

    Hofer cena hofer kvaliteta mercatori je zakon .

  • 21:19 21. Julij 2021.

    Domače,bradavičarjevo,slovensko-po hofer ceeeeeni......dobra reklama.

  • 18:59 21. Julij 2021.

    a so ta sladoled prodajali po HOFER CENI?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.