Pozor: Jutri zjutraj nas lahko preseneti sneg do nižin

Foto: KME Pozeba lani
Ponoči se bo pooblačilo. Zjutraj bodo padavine od severa zajele večji del Slovenije. Meja sneženja se bo ponekod v vzhodni in južni Sloveniji lahko spustila do nižin
Oglej si celoten članek

Ponoči se bo pooblačilo. Zjutraj bodo padavine od severa zajele večji del Slovenije. Meja sneženja se bo ponekod v vzhodni in južni Sloveniji lahko spustila do nižin. Zapihal bo severovzhodni veter. Jutranje temperature bodo od 1 do 6, na Primorskem do 12 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

V torek bo sprva oblačno, na severu bodo padavine ponehale že zgodaj dopoldne, v južni Sloveniji pa sredi dneva. Popoldne se bo delno zjasnilo. Najvišje dnevne temperature bodo od 5 do 10, na Primorskem, kjer bo dopoldne zapihala zmerna burja, do 15 stopinj Celzija.

V sredo bo jasno. Zjutraj bo v zatišnih legah nevarnost pozebe. Burja na Primorskem bo dopoldne ponehala. V četrtek bo pretežno jasno. Ponekod bo zapihal jugozahodni veter.

Do nedelje bomo nato pod vplivom toplih zahodnih vetrov, v začetku novega tedna pa kaže na postopno spremembo vremenskega režima.

"Od petka do nedelje kaže na dokaj sončno in toplo vreme. Predvsem ob koncu tedna bo občasno na nebu precej visoke, koprenaste oblačnosti. Najvišje dnevne temperature bodo od 20 do 25 °C. Verjetnost padavin se poveča že v prvih dneh prihodnjega tedna, ko bo tudi nekoliko hladneje," so zapisali meterologi agencije za okolje. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 00:02 14. April 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 20:22 13. April 2020.

    glede na uredniško politiko "žurnala 24.si" bo kriv JANŠA...ja kdo pa drug

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.