Pozor: lažni Rdeči noski pobirajo donacije

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V Šiški se študentje izdajajo za Rdeče noske in pobirajo donacije. Rdeči noski opozarjajo, da oni ne pobirajo donacij, in pozivajo, naj v takšnem primeru ljudje pokličejo policijo.
Oglej si celoten članek

"Pravkar smo prejeli obvestilo, da na območju Zgornje Šiške študentje, ki se izdajajo za Rdeče noske, pobirajo donacije v našem imenu. Rdeči noski ne izvajamo tovrstnih aktivnosti, niti nismo nikogar pooblastili, da zbira donacije po domovih v našem imenu. Prosimo, da v primeru, če pozvonijo pri vas, o tem takoj obvestite policijo," so danes na svoji Facebook spletni strani zapisali Rdeči noski. Ti klovni zdravniki, kot je znano, pomagajo ljudem, ki jih je prizadela huda bolezen ali poškodba.

Tiskovna predstavnica ljubljanske policijske uprave Maja Ciperle Adlešič nam je dejala, da do tega trenutka še niso prejeli nobene prijave. V primeru, da naletite na posameznike, ki se izdajajo za Rdeče noske, pokličite policijo na 113 ali 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.