Pozor, medvedka je lahko nevarna!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V Rižani naj bi bil včeraj povožen medvedji mladič. Preventivno opozorilo: medvedka, ki je ostala brez mladiča, je lahko nevarna.
Oglej si celoten članek

S koprske policije so sporočili, da jih je civilna zaščita opozorila, da se na območju Občine Hrpelje-Kozina in tudi na območju Brkinov nahaja medvedka z mladičem.

V preteklem mesecu so ju večkrat videli. Policisti so medveda opazili 16. junija pri prijetju ilegalnih pribežnikov na območju Kozine v bližini industrijske cone. Pet dni kasneje je medved v kraju Tatre poklal dve ovci.

Lahko napade

Pretekli teden so pod hribom Lačna v Hrastovljah opazili medvedko z mladičem, včeraj pa naj bi bil v Rižani povožen medvedji mladič.

Policija prebivalce opozarja na previdnost. "Medvedka, ki je ostala brez mladiča, je lahko zelo agresivna in lahko tudi napade, predvsem drobnico v ogradah," so zapisali na PU Koper.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.