Pozor, ste videli 15-letnika?

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
Policija prosi za pomoč.
Oglej si celoten članek

Foto: PU Ljubljana Matijaš Jotič Pogrešan je 15-letni Matijaš Jotič iz Grosuplja, ki so ga nazadnje videli v četrtek okoli 16. ure na območju Bežigrada.

Oblečen je v črno majico in črne hlače ter obut v športne copate. Na glavi nosi kapo z napisom Bullshit. Visok je okoli 170 centimetrov, ima normalno postavo in temnejše kratke lase, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Policija prosi vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešani osebi, da podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo, pokličejo na interventno številko 113, ali na anonimni telefon 080 1200.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.