Pozor, svojci pogrešajo 15-letnika

Foto: PU Novo mesto
Foto: PU Novo mesto
Policija prosi za pomoč.
Oglej si celoten članek

Svojci pogrešajo 15-letnega Sergeja Štampalijo iz Brestanice. Nazadnje so ga videli torek, ko je v zgodnjih jutranjih urah odšel od doma neznano kam. Kot so sporočili s Policijske uprave Novo mesto, je visok okoli 180 centimetrov, vitke postave in ima daljše rjave lase. Oblečen je bil v črno bundo, običajno pa nosi kapo.

Krški policisti so takoj začeli izvajati aktivnosti, da bi ga našli, a jim to še ni uspelo. Zato policija prosi vse, ki bi pogrešanega opazili ali karkoli vedeli o njegovem izginotju, da to takoj sporočijo na številko 113 ali na anonimni telefon 080-1200.

Slovenija V Nemčiji ugrabili slovenskega državljana

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.