Pozor! Ta prometna cesta bo več dni zaprta

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Številni vozniki bodo v tem tednu na poti do službe porabili več časa kot sicer, saj bo glavna regionalna cesta, ki povezuje Zasavje z Ljubljano, več dni zaprta.
Oglej si celoten članek

Vozniki, ki se iz Zasavja dnevno vozijo v Ljubljano, bodo ta teden morali biti nekoliko bolj potrpežljivi kot sicer, saj se bo njihova pot v prestolnico podaljšala. Več dni bo namreč glavna prometna povezava z Ljubljano zaprta.

"Regionalna cesta Litija–Zagorje bo zaradi izgradnje galerije zaprta pri Šklendrovcu do 25. februarja, vsak dan med 7:30 in 13:30 ter vsako soboto do 2. septembra (med 7.30 in 13.30). Izven tega časa promet poteka izmenično enosmerno," se glasi obvestilo na spletni strani Promet.si.

*Fotografija je simbolična

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:33 20. Februar 2023.

    Hvala bogu,da ste natančno opredelili lokacijo,kjer bo zapora.......

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.