Pozor, takšno terjanje dolga je prevara!

Foto: profimedia
Foto: profimedia
Pojavili so se klici neznane osebe, ki zahteva plačilo neobstoječega dolga.
Oglej si celoten članek

"V Energiji plus smo zaznali, da so se ponovno pojavili klici neznane osebe, ki od naših kupcev zahteva plačilo neobstoječega dolga," so sporočili z Energije plus, kjer opozarjajo, da gre za prevaro.

"Vsi, ki boste takšen klic sprejeli, bodite posebej previdni," še opozarjajo pri Enerhiji plus. "V izogib morebitnim visokim telefonskim stroškom, vam svetujemo, da takšen telefonski klic čimprej zaključite. Naši zaposleni ali zunanji sodelavci vas kontaktirajo zgolj, kadar dolg dejansko obstaja in se pri tem identificirajo z vašo številko poslovnega partnerja."

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.