Pozor! V solati morebiti koščki stekla

Foto: ZPS
Foto: ZPS
Če ste konec tedna v Lidlu kupili glavnato solato, jo vrnite. Odpoklicana tudi deserta, ki sta bila naprodaj trgovinah Eurospin Eko.
Oglej si celoten članek

Glavnato solato, ki je bila na voljo v Lidlovih prodajalnah v soboto in nedeljo, je podjetje
Marksteiner und Wagersreiter Handels odpoklicalo iz varnostnih razlogov.

Zaradi poškodbe rastlinjaka namreč ni izključeno, da bi se v živilu pojavili koščki zlomljenega stekla, so sporočili iz Lidla. Odpoklic ne zajema živil drugih proizvajalcev. Lidl naproša vse stranke, ki so v soboto ali nedeljo kupile omenjeno glavnato solato, da jo vrnejo v eno izmed njihovih poslovalnic, kjer jim bodo povrnili kupnino.

V desertu preveč vodikovega peroksida

Zveza potrošnikov Slovenije pa je objavila odpoklic dveh desertov, in sicer desert karamela in smetana ter desert kakav in vanilija, ku ju proizvaja Omira BodenseeMilch GmbH, na prodaj sta bila v prodajalnah Eurospin Eko.

Za odpoklic so se odločili, ker obstaja možnost previsoke vsebnosti vodikovega peroksida. Peroksid se sicer v živilski industrije uporablja za sterilizacijo posodic. Če ste desert kupili, ga vrnite v trgovino, upravičeni ste do povrnitve kupnine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 00:13 28. Oktober 2014.

    ne kenjita vidva!

  • 20:48 27. Oktober 2014.

    Evo Lidl in jegovo preverjeno kakovost. Res so najboljši. Lidl in njegova huda reklama več dobiš za denar, ja normalno …

  • 20:12 27. Oktober 2014.

    Evo vam zdej vaše Lidle, Hoferje in Europine. Res prodajajo najboljše izdelke, se splača! P še poceni je. Ga ni …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.