Kaos na avtocestah: Štajerka zaprta!

Foto: Promet.si
Foto: Promet.si
Štajerska avtocesta med Slovenskimi Konjicami in Slovensko Bistrico bo zaradi nesreče zaprta dlje časa.
Oglej si celoten članek

Štajerska avtocesta je zaradi prometne nesreče zaprta med Slovenskimi Konjicami in Slovensko Bistrico jug proti Mariboru. Nastaja daljši zastoj pred izvozom Slovenske Konjice, zato občasno zapirajo tudi predore. Obvoz za vsa vozila je po regionalni cesti med priključkoma Slovenske Konjice - Slovenska Bistrica jug, kjer nastajajo daljši zastoji. Vozniki osebnih vozil se lahko preusmerijo iz avtoceste že v Celju. Obvoz je možen po cesti Celje - Vojnik - Slovenske Konjice - Slovenska - Bistrica.

Voznike, ki se vozijo v smeri Ljubljane pozivamo, pristojni pozivajo, naj si ne ogledujejo prometne nesreče.

Do nesreče in posledično zastoja je prišlo tudi na prehitevalnem pasu gorenjske avtoceste med Vodicami in Šmartnim proti Ljubljani. Še pred priključkom Vodice nastaja zastoj. Potovalni čas se je tej relaciji podaljšal za približno pol ure. 

Na dolenjski avtocesti je med priključkoma Dobruška vas in Kronovo proti Ljubljani razsut tovor. Vozniki lahko zaradi zastoja pričakujejo zamudo desetih minut.

Prometno-informacijski center opozarja še na prisotnost pešca na avtocesti pred uvozom Lukovica proti Mariboru

dezurni@styria-media.si

Slovenija Pozor, pešec na avtocesti!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:03 24. Oktober 2022.

    Je že odprta

  • 08:40 24. Oktober 2022.

    AC Slov. Konjice -Slov. Bistrica je vsak teden prizorišče obvoza zaradi nesreče . Norišnica na AC brez primere .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.