Prašič zbegan tekal po cesti

Foto: Žurnal24 Neosvetljeni del ceste je bil usoden za pešca.
V ponedeljek zjutraj so policijo obvestili o nekoliko nenavadni zadevi – na Črnem Kalu je po cesti zbegano tekal prašič.
Oglej si celoten članek

Policisti so ugotovili, da je okoli devetih zjutraj z avtomobilske prikolice padel prašič. Ko je pristal na cesti, je zmedeno tekal sem in tja. Po obvestilu je policija na kraj dogodka poslala patruljo, ki je prišla tja hkrati s prevoznikom, ki je žival pred tem izgubil.

Prašič se pri padcu s prikolice ni poškodoval, naložili so ga nazaj na prikolico. Lastnika so kaznovali, ker tovora ni primerno naložil oziroma zavaroval. Kot so nam povedali na regijskem operativno-komunikacijskem centru, so prašiča izgubili na srečo na stari cesti pri Črnem Kalu in žival ni tekala sem ter tja po avtocesti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.