Prebita še druga cev predora Markovec

Foto: Jaka Vran, regionalobala predor markovec Foto: Jaka Vran, regionalobala predor markovec Foto: Jaka Vran, regionalobala predor markovec Foto: Jaka Vran, regionalobala predor markovec Foto: Jaka Vran, regionalobala predor markovec Foto: Jaka Vran, regionalobala predor markovec
Družba Alpine Bau Gmbh je uspešno prebila še drugo cev predora Markovec.
Oglej si celoten članek

Prva cev je bila prebita 17. januarja letos, na darsu pa so potrdili, da so prebili tudi severno cev predora. Dars bo v kratkem objavil razpis za vgradnjo elektrostrojne opreme v predoru.


V desni cevi predora je na približno dveh tretjinah že izvedena notranja betonska obloga, hidroizolacija in odvodni drenažni sistem ter vsa druga predhodno potrebna dela.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.