Pred Karavankami obrnil in vozil v napačni smeri

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Pred predorom Karavanke gorela rdeča luč. Turški voznik enostavno obrnil in se vozil v napačni smeri po avtocesti.
Oglej si celoten članek

68-letni Turk je včeraj popoldan po gorenjski avtocesti vozil proti Avstriji, ob obratu pri rdeči luči pred predorom pa se je po napačni strani vozil proti Jesenicam.

Še enkrat obrnil

Po okoli 1,5 kilometra takšne vožnje se je ustavil, se premaknil na odstavni pas ter znova obrnil vozilo in se spet zapeljal v smeri karavanškega predora, nevarno ravnanje tujega voznika opisujejo na policijski upravi Kranj.

Policisti so ga obravnavali, pristojnemu sodišču pa bodo poslali obdolžilni predlog.

"Vožnja v napačno smer po avtocesti se zaradi velikih hitrosti in hudih napak voznikov  lahko  konča  tragično, takšno početje pa je tudi izjemno nevarno. Zato se policisti po prijavah vožnje v napačno smer takoj odzovejo in  poskušajo storiti vse, da bi zavarovali življenje in premoženje ljudi. Kljub temu pa lahko veliko za svojo varnost storijo tudi vozniki sami," opozarjajo na PU Kranj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.