Pred možem so jo obranili svojci

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
48-letnik je nad ženo dlje izvajal duševno in telesno nasilje, vendar ga žrtev ni upala prijaviti.
Oglej si celoten članek

Na Dolenjskem so morali v soboto zaradi nasilja v družini posredovati policisti Policijske postaje Dolenjske Toplice. Kot so sporočili s Policijske uprave Novo mesto, je 48-letni moški izvajal nasilje nad svojo ženo, razbijal inventar in ji grozil, da jo bo ubil. "Svojci so nasilnežu, ki je grozil tudi z nožem, preprečili, da bi žrtev poškodoval, in ga zadržali do prihoda policistov," so zapisali.

Do žene je nasilen že dlje

Policisti so žrtev zaščitili in nasilnežu izrekli prepoved približevanja zaradi suma, da bo "ogrozil njeno življenje, osebno varnost in svobodo". Ovadili ga bodo zaradi kaznivega dejanja nasilja v družini.

Policisti so ugotovili še, da je 48-letni osumljenec svojo ženo duševno in telesno trpinčil že dlje časa, vendar žrtev zaradi strahu pred njim v preteklosti ni poiskala pomoči. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.