Pred nami je vroče poletje

Foto: Dejan Mijović
Foto: Dejan Mijović
Sezonska napoved. Količina padavin predvidoma blizu povprečja.
Oglej si celoten članek

Temperature. Od junija do avgusta lahko pričakujemo temperature, ki bodo stopinjo ali dve višje od povprečnih vrednosti med letoma 1981 in 2005. To za Slovenijo napoveduje vremenoslovec z Agencije Republike Slovenije za okolje (Arso) Branko Gregorčič in nadaljuje, da bodo letošnje temperature najverjetneje podobne lanskim. Povprečna poletna temperatura zraka je bila lani v Ljubljani 21,2 stopinje Celzija.

“Količina padavin naj bi bila v poletnem trimesečju pri nas blizu povprečju,” pravi.

Morje v petek 23 stopinj
Slovensko morje je imelo včeraj 21 stopinj Celzija, do petka jih bo zagotovo imelo 23, napoveduje dežurni prognostik na Arsu Janez Markošek. “Morje bo imelo 23 stopinj Celzija verjetno še v soboto, medtem ko ga utegne fronta v nedeljo malce ohladiti,” dodaja. Po podatkih portala Vreme.net bodo v Kopru najvišje dnevne temperature v petek 30, v soboto 31, v nedeljo pa 29 stopinj Celzija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.