Pred ognjem skakali z oken

Foto: Reuters Požar v Daki Foto: Reuters Požar v Daki Foto: Reuters Požar v Daki
V požaru v tekstilni tovarni v Daki več kot sto mrtvih.
Oglej si celoten članek

V požaru v tekstilni tovarni v Daki je po do sedaj znanih podatkih umrlo več kot sto ljudi. Požar je po poročanju tujih medijev izbruhnil včeraj zvečer v večnadstropni stavbi tovarne tekstila v predmestju prestolnice Bangladeša.

Nekateri so umrli, ker so se s skokom z okna skušali rešiti pred ognjenimi zublji.  Gasilci so požar v sedemnadstropni stavbi pogasili šele zjutraj, bojijo pa se, da bodo na koncu našteli še več žrtev obsežnega požara.

Za zdaj še ni jasno, kaj je povzročilo požar, ki se je začel v pritličju stavbe, zaradi katerega so bile žrtve ujete v nadstropju. Domnevajo, da bi se požar lahko začel zaradi napake v električnem omrežju.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.