Pred policisti se je skrival v luknji

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
22-letnik se je v okolici Ivanić Grada skrival v luknji, ki jo je po pobegu iz pripora izkopal kar sam.
Oglej si celoten članek

Policisti so ga iskali nekaj več kot pol leta. Luknjo je izkopal v kotu družinske hiše, pokril jo je z deskami in preprogo. Mrežo obveščevalcev je imel dobro razpredeno, saj se je ob prvem znaku nevarnosti potuhnil.

V četrtek so pa so imeli policisti dovolj dobre podatke o tem, kje se skriva, da so ga uspeli prijeti, poroča Večernji list. 

22-letnik, ki ga imajo policisti v svojih evidencah od njegovega 14 leta, so iskali zaradi številnih vlomov in kraj. Zdaj je že v Remetincu, saj je imel sodnik več kot dovolj razlogov, da ga pošlje v preiskovalni zapor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:41 25. Avgust 2012.

    WOW zaradi te novice ja sloveniji zrasla rating ocena na AA++, naslednji mesec pa ne bo treba plačat RTV prispevka …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.