Pred požarom huje poškodoval partnerko

Foto: Gasilska brigada Ljubljana Zgorel kombi na Zasavski cesti. Foto: Gasilska brigada Ljubljana Zgorel kombi na Zasavski cesti. Foto: Gasilska brigada Ljubljana Zgorel kombi na Zasavski cesti. Foto: Gasilska brigada Ljubljana Zgorel kombi na Zasavski cesti.
Zjutraj je v Ljubljani gorelo kombinirano vozilo. Ko je gasilcem uspelo požar pogasiti, so v njem našli mrtvega človeka.
Oglej si celoten članek

Ljubljanski policisti so bili ob 6. uri zjutraj obveščeni, da je na Zasavski cesti izven vozišča zgorelo kombinirano vozilo renault traffic.

V nadaljevanju so v njem našli zoglenelo truplo, so za zurnal24.si povedali na Policijski upravi (PU) Ljubljana.

Istega dne nekaj pred 6. uro so bili ljubljanski policisti obveščeni, da je v stanovanjski hiši v okolici Domžal 48-letni moški hudo poškodoval 44-letno partnerico. Moški se je nato s kraja odpeljal s kombiniranim vozilom, za katerega so policisti kmalu prejeli obvestilo o požaru.

Štiriinštiridesetletnico so z reševalnim vozilom odpeljali v Univerzitetni klinični center Ljubljana, so sporočili s PU Ljubljana.

Policisti in kriminalisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil, s katerimi bodo seznanili tudi pristojno tožilstvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 16:24 3. Avgust 2012.

    Stela, ker že sprašuješ , menda vidiš da ona, saj ga je spravila v smrt.

  • 14:56 3. Avgust 2012.

    Lavdan....in kdo je bil po tvoje okruten?

  • 14:52 3. Avgust 2012.

    In potem bodo mrtveca obsodili na smrt. <br />Ne razumem kakšen je to gnev, da privede do take okrutnosti.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.