Pred receptorjem v Portorožu se je ob petih zjutraj pojavilo golo dekle v solzah

Foto: Shutterstock Recepcija Foto: Suzana Kos Hoteli v Portorožu
V nedeljo ob petih zjutraj je receptor v portoroškem hotelu pred seboj zagledal povsem golo dekle, ki je bilo v solzah.
Oglej si celoten članek

"Nemudoma je sprožil tipko za pomoč, varnostnik pa je obvestil policijo. Kot smo izvedeli, naj bi bili v incidentu udeleženi trije fantje, ki so prenočevali v hotelu. V hotelski sobi so razgrajali, bili pa naj bi tudi vinjeni. V enem trenutku se je na hodniku hotela pojavilo golo mlado dekle, ki je potem prišlo do recepcije. Po prihodu policije naj bi dva fanta zbežala iz sobe preko balkona, tistega, ki je ostal, pa je zaslišala policija," poroča portal Regional obala.

Na koprski policijski upravi so potrdili, da so jih o b5.54 poklicali v enega od portoroških hotelov, a so po opravljenih razgovorih ugotovili, da ne gre za kaznivo dejanje niti za prekršek, zato dodatnih informacij ne razkrivajo.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 21:20 28. Julij 2020.

    Posiljevalska DEŽELA SLOVENIJA!

  • 21:18 28. Julij 2020.

    To je pač slovenija ki nisi varen niti v hotelu

  • 10:44 28. Julij 2020.

    Pritakniti so ga želeli vsi trije , pa se je dekle ustrašilo ! Lahko ji bo enkrat žal !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.