Pred šolo trčil v otroka in pobegnil

Okrog osmih, v času prometne konice pred slovenskimi šolami, se je pred šolo v Polzeli zgodila prometna nesreča. Policisti očividce prosijo za pomoč.
Oglej si celoten članek

"Okoli  8. ure zjutraj smo bili obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila v  bližini Osnovne šole Polzela. Neznani,  starejši voznik osebnega vozila sivo zelene barve, najverjetneje znamke  Renault  tip Twingo ali Clio,  je na prehodu za pešce trčil v otroka," pojasnjuje Milena Trbulin s celjske policijske uprave. Otrok se je v prometni nesreči k sreči le lažje poškodoval.

Policija poziva voznika, da se zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče oglasi na Policijski postaji Žalec, morebitne očividce pa policisti prosijo, da podatke o prometni nesreči sporočijo na telefonsko številko 113.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.