Predalič: Mandat bom sprejel, ampak …

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Državno volilno komisijo je obvestil, da bo prevzel mandat poslanca namesto Janše, a je postavil pogoj.
Oglej si celoten članek

"Medijem sem dejal, da bodo pravočasno obveščeni o moji odločitvi zato objavljam dopis, ki sem ga včeraj poslal na državno volilno komisijo (DVK)," je na Twitterju zapisal Božo Predalič, ki bo moral v poslanskih klopeh zamenjati njegovega šefa Janeza Janšo. Predalič je obvestilo DVK, v katerem ga ta obvešča da ima pravico do poslanskega mandata, prevzel prejšnji teden. Spomnimo, Janši so poslanci pred tedni odvzeli mandat.

"Sprejemam mandat poslanca z dnem, ko bodo končani pravni postopki glede mandata Janeza Janše na ustavnem sodišču, in sicer v primeru, da bo nezakonit odvzem mandata Janeza Janše potrjen tudi na ustavnem sodišču," je zapisal v dopisu volilni komisiji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 17

  • 20:34 12. November 2014.

    Oj punca a se ti kaj gunca. Bi se lahko na kolhozu dol dala, pa marksizem obujala.

  • h3o
    13:47 12. November 2014.

    Janez, s pravniki si se igral, pravniki so te pokončali. Policija samo izpolnjuje ukaze, ne glede na to kakšni so. …

  • mph
    13:23 12. November 2014.

    Hmmm, zdaj sem se spomnil, kaj ni ravno on tudi kroničen primer neprevzemanja poštnih pošiljk?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.