Predlog za prisilko prihodnji teden?

Foto: lady.si
Foto: lady.si
Danes so z zamudo izšle Anja, Naša žena in Smrklja. V petek še Jana, Lady, Stop, Obrazi, Kih in Lady križanke. Sedlarjeva: Edicije ne bodo izšle.
Oglej si celoten članek

Kot je zagotovilo podjetje vodstva podjetja Delo Revije so danes z zamudo izšle tri njihove edicije, in sicer Anja, Naša žena in Smrklja. V pripravi za tisk pa so tudi revije Jana, Lady, Stop, Obrazi, Kih in Lady križanke. Na prodajnih policah naj bi bile predvidoma v petek. Seveda, če se bo vodstvu uspelo dogovoriti s tiskarno.

Edicije ne bodo izšle

Alma M. Sedlar je v sporočilu za medije sporočila, da po njihovih podatkih edicije največje revijalne družbe v Sloveniji kljub drugačnim zagotovilom lastnika in direktorja podjetja Mateja Raščana ne bodo izšle.

Na Raščana je posredovala javno pismo, v katerem ga je v imenu sodelavcev pozvala, naj pojasni, kakšne so njihove nadaljnje delovne obveznosti oziroma ali naj v uredništvih ta teden sploh še pripravljajo nove izdaje revij.

Obenem je zaradi nevzdržnega in negotovega stanja v uredništvih Dela Revij, ki se v zadnjem tednu še stopnjuje, za danes dopoldne sklicala novinarsko konferenco.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:48 4. Avgust 2011.

    Sedlarjeva: "Edicije ne bodo izšle"<br /><br />nergač: "Upam, da res ne."

  • 09:25 4. Avgust 2011.

    Lady, Jana in še kakšna znamka so ok, samo večino bi pa blo kar za pozabit bi blo vsem lepše …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.