Predor pod Grajskim hribom spet zaprt

Foto: Žurnal24 Od drugega do 12. avgusta bo zaprt predor pod Grajskim hribom. (Foto: MOL/ Miha
Od drugega do 12. avgusta bo zaprt predor pod Grajskim hribom.
Oglej si celoten članek

Zapora predora, ki so jo v Mestni občini Ljubljana napovedali že lani, je potrebna zaradi barvanja le-tega. Po lanskoletnem zaključku sanacije predora teh del namreč ni bilo več možno izvesti zaradi prenizkih zunanjih temperatur.

V času trajanja zapore bosta liniji 2 in 20 mestnega potniškega prometa vozili po obvozni trasi, in sicer po Slovenski cesti, Zoisovi cesti, Karlovški cesti, Roški cesti, Poljanski cesti, Ambroževem trgu in enako v obratni smeri. Avtobusi bodo ustavljali  na vseh obstoječih postajališčih, ki so na obvozni trasi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.