Predpogodba z Mabro odpovedana

Foto: Žurnal24 Dorijan Marušič
Vlada je na današnji seji razveljavila predpogodbo med ministrstvom za zdravstvo in podjetjem Mabra.
Oglej si celoten članek
Ne vem.
Minister Dorijan Marušič je tako odgovoril na vprašanje, kdo je dejanski lastnik Mabre

Novico je po seji vlade povedal minister za zdravstvo Dorijan Marušič.

Razložil je, da so na ministrstvu ugotovili, da Mabra ni izpolnila dveh od treh pogojev ministrstva; ostale so težave z uporabnim dovoljenjem, še vedno pa so bile kot lastniki vpisane še tretje osebe.

Vlada je zeleno luč za sklenitev menjalne predpogodbe, s katero naj bi država in Mabra  Inženiring zamenjali nepremičnino na Trubarjevi 2, ki je v upravljanju Inštituta za varovanje zdravja (IVZ), in poslovni stavbi Dunajski kristali v Stožicah, sicer dala pred natanko enim letom. Koliko stroškov je od takrat nastalo, Marušič še ni znal povedati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.