Predvolilne potegavščine

Foto: Žurnal24 Ribnik pred Preddvorom je sicer urejeno počivališče za sprehajalce. (Foto: Iztok
Kampanja. Dvestokilogramski Grginičev pano je pristal v ribniku.
Oglej si celoten članek

“Predvolilni plakat so mi podrli in vrgli v ribnik pred križiščem proti Beli,” nas je v petek obvestil Ivan Grginič, kandidat za župana Pred-dvora. Odgovornost pripisuje taboru edinega protikandidata, sicer sedanjega župana Preddvora Mirana Zadnikarja. “Ne gre samo za vandalizem, gre tudi za nestrpnost Zadnikarjevega tabora,” je povedal in opozoril, da je pano težak vsaj 200 kilogramov, zato ga je po njegovem mnenju morala podreti organizirana skupina.

Preddvorski župan obtožbe ostro zavrača in zatrjuje, da z dejanjem ni povezan, prav tako ne njegov tabor. “Nesramno je obtoževati brez vsakršnega dokaza,” je pojasnil, prepričan, da bi lahko pano v bajer zaradi iskanja publicitete vrgel Grginič sam, saj volitve v Preddvoru sicer tradicionalno potekajo v mirnem ozračju. Njegov protikandidat po drugi strani vztraja, da je bil podobnega nagajanja deležen že pred štirimi leti, incident pa je prijavil policiji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.