Predvolilni izlivi fekalij

Foto: Žurnal24 "V bližini štaba stranke SJN naj bi že dalj časa zaudarjalo, zato so delavci šli
Popovičeva SJN trdi, da je žrtev izlivanja (verbalne in prave) gnojnice.
Oglej si celoten članek
"Izolskemu županu očitno ni dovolj, da v besedah zliva gnojnico na našo stranko, zdaj to tudi fizično počne," trdi v včerajšnjem sporočilu za javnost Mojmir Suhor, predstavnik liste kandidatov Popovičeve SJN.

 
 

Izolskemu županu očitno ni dovolj, da v besedah zliva gnojnico na našo stranko, zdaj to tudi fizično počne.

Mojmir Suhor, predstavnik liste kandidatov Popovičeve SJN

 
Razburila jih je intervencija izolske komunale v sredo malo pred pol deseto zvečer, ko se je pred njihovim štabom ustavilo delovno vozilo Komunale Izola in prav pred vhod spustilo nekaj deset litrov vode, ki je zaudarjala.

Delavci na vprašanja, kaj počnejo, baje niso znali konkretno odgovoriti, dejali so le, da so jim to naročili šefi. V stranki so ogorčeni, ker izolska občinska oblast zlorablja delovna sredstva tega javnega podjetja v svoje politične namene.

Prokurist izolske komunale Alojz Zorko pa očitke glede izlivanja gnojnice zavrača. "To je bila le ena od naših približno 700 intervencij, ki jih opravimo na leto. Odzvali smo se na poziv občine, da v neki ulici v bližini štaba omenjene stranke že dalj časa zaudarja. Šli smo tja in odprli jašek, ki je bil poln gradbenega materiala. Zadeve smo izprali," pojasnjuje. Ura posega se mu ne zdi nenavadna.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.