Pregloboko gledanje v kozarec: 1.700 evrov kazni

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Šestinštiridesetletnik močno opit sedel za volan, policisti so ga poslali v pridržanje.
Oglej si celoten članek

Po podatkih Policijske uprave Kranj so blejski policisti včeraj okoli 20.30 v Spodnjih Gorjah ustavili 46-letnega voznika osebnega vozila. Alkotest je pokazal 1,01 mg alkohola na liter. Policisti so mu odredili pridržanje in mu napisali kazen v višini 1.700 evrov.

Ni bil edini

Šestinštiridesetletnik pa ni bil edini, ki so ga včeraj policisti obravnavali, ker se ni mogel upreti vsem tistim kozarčkom preveč. Zvečer so namreč v Bistrici pri Tržiču obravnavali 46-letnega Tržičana, ki je napihal  0,82 mg/l.

Okoli 1.30 pa so v okolici Tržiča ustavili 35-letnega voznika, ki je napihal  0,92 mg/l.  Policisti  so  obema prepovedali  nadaljnjo  vožnjo, pričakujeta pa lahko tudi vabilo na obravnavo na sodišče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.