Prehiter in pijan trčil v drugega

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
37-letnik je začasno ostal brez vozniškega dovoljenja, saj je med prehitro vožnjo trčil v drugo vozilo. Imel je 0,54 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka.
Oglej si celoten članek

Škofjeloški policisti so včeraj okoli 21.30 v Poljanah nad Škofjo Loko obravnavali 37-letnega  voznika  osebnega avtomobila iz okolice Škofje Loke. Ta je zaradi neprilagojene hitrosti in vpliva alkohola  (0,54  mg/l) izgubil nadzor nad vozilom ter povzročil prometno nesrečo, v kateri je poškodoval vozilo drugega udeleženca. V nesreči udeleženca nista bila telesno poškodovana, so sporočili s PU Kranj.

1.200 evrov in odvzeto vozniško dovoljenje

Zaradi povzročitve nesreče in vožnje pod vplivom alkohola so policisti povzročitelju izdali plačilni nalog z globo 1.200 evrov in 19 kazenskih točk, začasno pa so mu odvzeli vozniško dovoljenje in ga izločili iz prometa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.