Prehiteval kolono, trčil in pobegnil

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Na lokalni cesti v Zabukovici se je včeraj popoldne zgodila prometna nesreča, v kateri je po trčenju voznik osebnega avtomobila citroën berlingo pobegnil. Policija prosi za pomoč.
Oglej si celoten članek

Do prometne nesreče na lokalni cesti v Zabukovici v občini Žalec je prišlo v ponedeljek ob 17.10, ko je voznik osebnega vozila znamke Peugeot vozil iz smeri Griž proti Libojam.

Po trku pobegnil

Ko je voznik peugeota kot prvi v koloni pripeljal do dovoza k stanovanjski hiši Zabukovica 1, se je ustavil in začel zavijati z lokalne ceste na dovoz.

Medtem je neznani voznik osebnega avtomobila citroën berlingo, bele barve in s celjsko registrsko oznako, začel prehitevati kolono vozil. Ob tem je z desnim bokom citroëna trčil v sprednji levi del peugeota, ki je zavijal.
Neznani voznik belega citroëna je po trčenju odpeljal proti Liboju. Pobeglo vozilo je poškodovano po desni strani, so še sporočili s Policijske postaje Žalec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.