Prehiteval tovornjak, treščil v avto

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Včeraj je voznik neprevidno prehiteval tovornjak. Končalo se je s čelnim trkom in hudimi poškodbami.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili mariborski policisti, je izven naselja Lušečka vas voznik z osebnim avtomobilom vozil  iz smeri Čadranske vasi v smeri Spodnjih Laž. Ko je pripeljal  do  desnega  blagega, vendar preglednega  ovinka, je pričel prehitevati pred seboj vozeči tovornjak s priklopnikom.

Ko je že vozil vzporedno s priklopnikom, je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal voznik osebnega avtomobila. Kljub umikanju v desno nesreče ni mogel preprečiti, tako da sta avtomobila trčila. Po   trčenju je vozilo povzročitelja odbilo v desno in je trčil še v priklopnik.

V nesreči je utrpel hude telesne poškodbe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.