Prehitro mimo delavcev na cesti

Foto: PU Kranj
Foto: PU Kranj
Na odseku, kjer delavci izvajajo dela, omejitve hitrosti presežene tudi za 55 km/h.
Oglej si celoten članek

Gorenjski policisti so v le dveh urah nadzora na zaprti polovici gorenjske avtoceste proti Torovemu našteli 37 voznikov, katerih hitrost je bila več kot 30 km/h večja od dovoljene. Glede na to, da se na odseku izvajajo dela, je namreč omejitev 80 km/h.

Na odstavnem pasu so bili delovni stroji, delavci, promet je potekal le po enem pasu, vse to pa hitrih voznikov ni motilo. Najhitrejši je mimo delavcev (in policistov) drvel 55 km/h prehitro.

K sreči se kakšna nesreča ni zgodila. Zadnja hujša nesreča na delovišču na avtocesti je bila februarja 2011, ko je umrl 49-letni delavec Darsa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.