Prehodil pot za brezplačne obroke

Foto: Ham Ham Enes Musić Foto: Ham Ham Enes Musić Foto: Ham Ham Enes Musić Foto: Ham Ham Enes Musić Foto: Ham Ham Enes Musić
Končal pohod od Hodoša do Pirana.
Oglej si celoten članek

Šef gostilne in picerije Ham - Ham Enes Musić je danes končal svojo pot do Hodoša do Pirana, na katero se je odpravil pred 13 dnevi z namenom zbiranja denarnih sredstev za brezplačne obroke, ki jih nudi svojim gostom. Na cilj mu je uspelo priti kljub težavam z gležnjem, ki jih je imel zadnje dni.

Koliko denarja mu je uspelo zbrati bo vedel šele v začetku prihodnjega tedna, glede na odzive ljudi pa pričakuje, da je bil njegov pohod uspešen. 

Spomnimo, Enes se je pred šestimi meseci odločil s toplimi obroki pomagati ljudem, ki takšno pomoč potrebujejo. Takrat je napovedal, da bo tople obroke nudil tri mesece, a se je glede na stisko ljudi odločil, da bo z dobrodelnostjo nadaljeval. Po šestih mesecih je izčrpal finančna sredstva, zato se je odločil za akcijo, ki jo je danes zaključil.

Musić, ki je bil tudi kandidat za Žurnalovega junaka leta, zagotavlja, da vse počne transparentno in da bo vsak zbrani evro predal naprej za tople obroke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:44 6. Maj 2014.

    Enes, menda je to res, Janša se je odpovedal honorarjev v času 2 letnega bivanja v ćuzi - na račun …

  • 09:34 2. Maj 2014.

    Bravo Enes... ti si car. Čestitke!

  • 16:01 1. Maj 2014.

    cestitke enesu in vsem ki ste ali pa se boste podprli akcijo ki bo napolnila kaksen lacen zelodec in kdo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.