Preiskava proti Riemerju

Foto: Žurnal24 (Foto: Žurnal24)
Proti bogatemu podjetniku iz Slovenskih Konjic Francu Riemerju teče policijska preiskava zaradi suma pranja denarja.
Oglej si celoten članek

Po poročanju POP TV policisti preiskujejo, kam je izginilo štiri milijone evrov, ki so bili namenjeni nakupu opreme za črnogorski rudnik svinca in cinka, ki sta ga pred dvema letoma kupila Franc Riemer in njegov partner Veselin Pejović. Pejović se je zaradi izginulega denarja, ki ga potrebujejo za zagon rudnika, obrnil na organe oblasti. V preiskavo naj bi se vključil tudi Interpol.

Riemer je v sedemdesetih letih začel opravljati gradbena dela za celjsko Cinkarno. Z zaslužkom si je kupil nove gradbene stroje, s katerimi je opravljal dela na deponiji v Šoštanju, kasneje pa je začel posojati gradbeno mehanizacijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.