Preiskovali goljufijo, našli še 18 kg droge

Foto: PU Ljubljana zasežena droga, konoplja Foto: PU Ljubljana zasežena droga, konoplja
Med hišno preiskavo zaradi goljufij in pranja denarja našli še drogo.
Oglej si celoten članek

Ljubljanski kriminalisti so v torek na območju Medvod opravili hišno preiskavo zaradi suma storitve kaznivih dejanj goljufije, ponarejanja listin, zlorabe osebnih podatkov in pranja denarja. Osumljeni je z navedenimi dejanji povzročil okrog 230.000 evrov materialne škode.

Med hišno preiskavo pa so kriminalisti odkrili še okrog 18 kilogramov konoplje. Zaradi suma proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami je bil osumljenec s kazensko ovadbo izročen preiskovalnemu sodniki, ki je po zaslišanju zanj odredil pripor. S policije so sporočili, da preiskava glede gospodarskih kaznivih dejanj še poteka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 11:35 5. December 2014.

    razdelit folku,to je sproščujoče in zdravilno he he he

  • 16:26 4. December 2014.

    Ja, v črni.V oni drugi pa je kar lepi zalogaj vrhov.Policaji bojo spet kadili v nočni!!!!!!

  • 15:51 4. December 2014.

    Ti si tudi perje!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.