Prekmurje: Boj za življenje izgubil 13-mesečni otrok

Foto: 112 Ptuj Facebook prometna nesreča
Foto: 112 Ptuj Facebook prometna nesreča
V Univerzitetnem kliničnem centru (UKC) Ljubljana je umrl 13-mesečni otrok, ki je bil v sredo težko poškodovan v prometni nesreči v Nedelici v občini Turnišče. V nesreči je sicer v sredo umrla tudi 36-letna voznica osebnega avtomobila, v katerem je bil otrok, so sporočili iz Policijske uprave Murska Sobota.
Oglej si celoten članek

Ta je letošnja peta smrtna žrtev pomurskih cest.

Policisti so ugotovili, da je 36-letna voznica avtomobila, v katerem je bil pravilno, v otroškem sedežu zavarovan 13-mesečni otrok, vozila po lokalni cesti iz Nedelice proti Dobrovniku. Ko se je pripeljala do križišča, je zapeljala na prednostno cesto v trenutku, ko je po njej pripeljal voznik osebnega avtomobila.

Med vozili je prišlo do silovitega trčenja, zaradi česar je voznica na kraju umrla. Otroka pa so s hudimi poškodbami odpeljali v UKC Ljubljana, kjer je pozneje umrl. Voznik drugega udeleženega vozila je bil lažje poškodovan.

Ogleda kraja prometne nesreče sta se udeležila preiskovalni sodnik in državna tožilka v Murski Soboti, ki sta odredila izvedeniško mnenje, na podlagi katerega bodo ugotovili vzrok prometne nesreče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.