"Premalo, tudi če bi sredstva potrojili"

Humanitarne organizacije. Lansko leto zaznamovala naraščajoča socialna stiska in poplave.
Oglej si celoten članek

"V letu 2012 je bil največji odziv na klic po pomoči v novembru," pravi Imre Jerebic, generalni tajnik Slovenske karitas. Tedaj so imeli dve dobrodelni akciji, in sicer Poplave 2012 in Klic dobrote. Glede sredstev od namenskega plačila dela dohodnine pravi, da pričakujejo več kot leto prej.

Hkrati pa se zaveda, da tudi če bi ta sredstva potrojili, bi jih bilo še vedno premalo, saj se stiske poglabljajo. Podobno so nam povedali na Rdečem križu Slovenije, kjer imajo v teku dve akciji – Lepo je deliti in Poplave 2012.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.