"Premier, razmislite o odstopu"

Foto: Benjamin Kovač Pahorja tokrat k odstopu poziva Slovenska demokratska mladina. (Foto: Benjamin K
"Pahor že dve leti razmišlja le o tem, kaj bi storil z mandatom, ki ga je dobil na volitvah 2008," pravijo v Slovenski demokratski mladini (SDM).
Oglej si celoten članek

Predsedniku vlade zato predlagajo, da v svoj razmislek vključi tudi možnost razpustitve vlade in poziv svojim poslancem, naj se odpovedo svojemu mandatu. V SDM menijo, da bo Pahor s tem sprejel "edini koristen ukrep reševanja Slovenije iz krize v vašem mandatu".

Vzdušje v državi opisujejo kot sivo in turobno, edina stvar, ki daje od sebe neko svetlobo, so roza vinjete. "Podpora vladi je najnižja v zgodovini samostojne Slovenije, vaša priljubljenost je strmoglavila, kar kaže, da je nastopil čas, da se skupaj s celotno vlado umaknete in razmišljate na samem, svoje mesto pa prepustite nekomu, ki zna svoje ideje udejanjiti tudi v praksi," so še zapisali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.