Premoženje KIK Kamnik gre na dražbo

Foto: Žurnal24 Kljub protestu delavcev in dolgotrajnim pogajanjem so lastnik KIK poslali v steč
Dražba je sklicana za 28. junij, na njej pa se bo prodajalo premoženje podjetja, ki je od novembra lani v stečaju.
Oglej si celoten članek

Premoženje KIK Kamnika se prodaja v šestih sklopih. Predmet dražbe bo pet tovornih vozil in linija za proizvodnjo emulzijskih razstreliv. Izklicna cena za tovorna vozila se giblje v razponu od 3.550 evrov do 12.300 evrov, izklicna cena linije za proizvodnjo emulzijskih razstreliv pa znaša 114.128,25 evra. Na dražbi se lahko znesek v posameznem koraku zvišuje po 100 evrov.

Dražitelji morajo najkasneje do 24. junija vplačati varščino v višini 10 odstotkov izklicne cene za posamezen sklop premoženja. Ponudniki, ki želijo na dražbi sodelovati za več sklopov premoženja stečajnega dolžnika, morajo vplačati varščino za vsak sklop posebej. Potencialni dražitelji si lahko premoženje in drugo dokumentacijo v zvezi s prodajo ogledajo po dogovoru s stečajnim upraviteljem.

Stečajni postopek nad KIK Kamnikom je bil uveden 5. novembra lani na predlog direktorja družbe GSA Joca Pečečnika.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.