Prepir dveh upokojencev se je za enega končal v bolnišnici

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Moški je utrpl hujše poškodbe.
Oglej si celoten članek

V soboto popoldne, okoli 16.40 sta se v Kamniku sprla starejša moška. Moška, ki nista v sorodstvenem razmerju, sta se sprla v zasebnem prostoru.

Slovenija Najprej udrihala z besedami, naslednji dan pele pesti

Med prepirom je 71-letni moški z ostrim predmetom poškodoval 66-letnega moškega. Poškodovanega moškega so z reševalnim vozilom odpeljali v ljubljanski klinični center, kjer mu je bila nudena zdravniška pomoč. Po do zdaj znanih podatkih njegovo življenje ni ogroženo. 

Šentjur pri Celju Zlomljen kolk: V domu starostnikov sta se stepla 69 in 83-letnik

Policisti so 71-letnemu moškemu odvzeli prostost in bo v roku 48 ur s kazensko ovadbo priveden na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku. Kriminalisti PU Ljubljana nadaljujejo z zbiranjem obvestil in preverjanjem vseh okoliščin dogodka. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.