Preplah na fakulteti v Ljubljani, dva odpeljali na urgenco

Foto: Gregor Prebil Fotografija je simbolna.
Foto: Gregor Prebil Fotografija je simbolna.
Poškodovan ni bil nihče, dve osebi so odpeljali na preventivni pregled.
Oglej si celoten članek

"Policijska uprava Ljubljana je bila danes okoli 12.45 obveščena o dogodku na Kardeljevi ploščadi, kjer je prišlo do izlitja nevarne tekočine v kletnih prostorih Pedagoške fakultete," je pojasnila Nataša Pučko iz PU Ljubljana. 

Na kraju so posredovali gasilci in policisti, ki so zavarovali območje in preventivno evakuirali objekt v času posredovanja gasilcev.

"Ugotovljeno je bilo, da je prišlo do izlitja manjše količine broma pri pospravljanju učnih pripomočkov," so še pojasnili pri PU Ljubljana. 

V dogodku ni bil nihče poškodovan, gasilci pa so snov izolirali in zavarovali.

Nevarnosti ni več

Nevarnosti za okolje in ljudi ni.

"Dve osebi, ki sta bili v neposredni bližini, sta bili odpeljani na preventivni pregled na urgenco v Kliničnem centru," je še pojasnila Pučkova. 

Po do sedaj zbranih obvestilih dogodek nima znakov kaznivega dejanja, policisti preiskavo nadaljujejo.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.