Preplah v Ljubljani, poklicali specialno enoto policije

Foto: Bralec sumljiv predmet Puharjeva Foto: Bralec sumljiv predmet Puharjeva Foto: Bralec sumljiv predmet Puharjeva Foto: Bralec sumljiv predmet Puharjeva Foto: Bralec sumljiv predmet Puharjeva
Policisti razstrelili sumljiv predmet.
Oglej si celoten članek

"Nekaj minut po 15. uri je bila Policijska uprava Ljubljana obveščena o najdbi sumljivega predmeta (torbe) obešene na kovinski ograji na naslovu Puharjeva ulica 10 v Ljubljani," je na naše poizvedovanje, kaj se dogaja v okolici Bleiweisove ceste, odgovorila predstavnica PU Ljubljana Nataša Pučko. "Policisti so zavarovali območje in pričeli z aktivnostmi, ki so predvidene v takšnih primerih." 

Več bralcev nas je opozorilo na dogajanje v središču Ljubljane in priložilo fotografije s kraja, ki si jih lahko ogledate v zgornji galeriji. 

Policisti specialne enote so predmet razstrelili. Izkazalo se je, da so bila v torbi oblačila, so sporočili s PU Ljubljana. 

V času izvajanja aktivnosti je bil del Bleiweisove ceste zaprt, promet pa je sedaj spet sproščen. 

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil, o vseh ugotovitvah pa bo obveščeno pristojno tožilstvo, so še sporočili s PU Ljubljana. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 20:07 13. September 2017.

    To s paketi in raznimi vrečkami je bolno ! Nekdo pozabi vrečko ...............koliko stane vsako posredovanje policije ?

  • 17:03 13. September 2017.

    Če se misli res muslič raspoč't naj malo počaka, da se jih zbere več.

  • 16:51 13. September 2017.

    Muslič se bo raspoču.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.