Prepogumni kolesar končal v lisicah

Foto: Žurnal24 (Foto: Bralec)
Policista v Logatcu sta kolesarja, ki je pred tem odklonil preizkus alkoholiziranosti in postal nasilen, uspela obvladati šele s prisilnimi sredstvi.
Oglej si celoten članek

"Policista v Logatcu pretepata človeka na kolesu. Sramota!" nam je sporočil bralec. A policija odgovarja, da je bil za nasilno umiritev odgovoren prav kolesar sam.

Policijska patrulja je na kolesarja, ki naj bi kršil cestnoprometne predpise, naletela okoli 14.35, nam je pojasnil Vinko Stojnšek s PU Ljubljana. Kolesarju sta policista odredila preizkus alkoholiziranosti, a ga je voznik na dveh kolesih odklonil. Policista sta zato zanj odredila pridržanje, pri tem pa je postal kolesar pretirano pogumen in se je policistoma aktivno uprl. Policista sta zato uporabila prisilna sredstva. Zoper kolesarja bo na sodišče podan obdolžilni predlog.

Kolesar bo zaradi odklonitve preizkusa za "nagrado" prejel položnico z najmanj 950 evri kazni. Ali bo kaznovan tudi zaradi upiranja policiji, Stojnšek ni znal odgovoriti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.