Prepoznate kolesarja?

Foto: PU Ljubljana
Foto: PU Ljubljana
Policisti iščejo kolesarja, ki je bil v nedeljo vpleten v prometno nesrečo.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je primerila okoli 10. ure na Slovenski cesti v Ljubljani. Udeležena sta bila peška in neznani kolesar. 

Na podlagi do zdaj zbranih obvestil je kolesar vozil po pločniku Slovenske ceste od Tomšičeve proti Šubičevi ulici in pri tem trčil v peško, ki je pravilno hodila po pločniku Slovenske ceste proti Kongresnemu trgu. 

Peška je po trčenju padla po tleh in si poškodovala roko. Z reševalnim vozilom so jo odpeljali v bolnišnico. 

Kolesar je star 18-20 let, atletske postave, oblečen v črna oblačila. Na glavi je nosil kapo črne barve znamke Adidas, obute je imel oranžno-sive čevlje znamke Adidas. Vozil je belo treking kolo znamke Nakamura. 

Policija prosi vse, ki bi imeli informacije o nesreči, da to sporočijo na številko 113 ali na anonimni telefon 080 1200 ali pokličejo na PP Ljubljana Center 01/475 06 00. Policija prav tako poziva kolesarja, da pokliče na eno od navedenih številk ali se osebno zglasi na PP Ljubljana Center, Trdinova ulica 10. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 08:46 9. April 2019.

    To je uni s kapo in biciklom.

  • ode
    19:45 8. April 2019.

    Da bi pa sliko povečali, da bi se bolje videl fris - to pa ne!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.