Prepoznate objestnega motorista?

Foto: PU Kranj
Foto: PU Kranj
Policisti zasačili 200 voznikov, ki so prekoračili hitrost.
Oglej si celoten članek

Gorenjski prometni policisti v predoru Sten v Škofji Loki že od marca dalje izvajajo meritve hitrosti motornih vozil.

"Omejitev v tem enocevnem dvosmernem predoru škofjeloške obvoznice v obeh smereh je 60 km/h," razlaga Bojan Kos iz PU Kranj. "Policisti so do sedaj ugotovili preko 200 prekoračitev hitrosti nad 30 km/h (globa 250 eurov in 3 kazenske točke) in štiri nad 50 km/h (globa 1.200 eurov in 18 kazenskih točk)."

Med najhitrejšimi sta bila dva motorista. "Enemu je merilnik izmeril hitrost 132 km/h, drugemu, ki je bil posebej predrzen, pa kar 146 km/h," razlaga Kos. "O prekršku tega motorista, ki je merilnik hitrosti prevozil po zadnjem kolesu policisti še zbirajo obvestila in pripominjajo, da v običajnem prometu taka drznost in slog vožnje nista nikakršna vrlina ampak začetek tragične poti 'takih  karakterjev' v najslabše in najnevarnejše scenarije. In ko pride do tega  –  želimo si, da nebi, zato vztrajno pozivamo k previdnosti in upoštevanju prometnih pravil – so situacije naravnost grozljive."

Policija prosi osebe, ki bi prepoznale objestnega motorista na fotografiji, naj podatke sporočijo policiji na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • ode
    19:55 29. Maj 2018.

    Ko bi vsaj objavili večjo sliko, da bi se bolje videli detajli motorja in obleke.

  • 19:30 29. Maj 2018.

    Jaz bi rekel, da je to kar Janša. Če je to dovolj za pulcijo, potem pa tut fajn.

  • 17:52 29. Maj 2018.

    Mogoče je Židan iz SD.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.